Wanneer wil je komen?

Over ons

Geschiedenis Camping Orisant

Camping Orisant is geopend in het Hemelvaartsweekeinde van 1988, tijdens de start van het échte kampeerseizoen. Jan & Cora Verburg zijn de grondleggers van een familiebedrijf in hart en nieren. De eerste stacaravans werden geplaatst en zo kwamen ook de eerste vaste gasten. Sindsdien komen veel van hen nog steeds naar camping Orisant, inmiddels met de kleinkinderen.

Langzaam aan kwamen ook de kampeerders én de toercaravans. In de jaren hierna was er altijd genoeg te doen: de toiletgebouwen inrichten, uitbreidingen aanleggen, het terrein beplanten, nieuwe aansluitingen en het verbeteren van de wegen. Daarnaast werden de eerste bungalows gebouwd. 

De camping is gegroeit naar een rustige, groene verblijfplaats met een hele trouwe familie van vaste gasten die erg genieten van alles wat het Oosterschelde gebied te bieden heeft.

Thuis komen op vakantie

Het is een familie camping gerund door een familie. Het voelt voor ons na 19 jaar echt als thuis komen . Mooie en grote kampeerplaatsen . Voor de kleintjes is er een animatie team aanwezig .

Nicole Foppen

Waardering
Bekijk alle beoordelingen

Eigen voorzieningen

Net over de dijk is een zeezwemplaats aangelegd, het heeft geen stroming en is daardoor een superfijne speelplek voor kinderen. De zwemplaats wordt gevoed met het schone water uit de Oosterschelde. Het strandje heeft ook een kleine speeltuin en is niet verder dan 3 minuten verwijderd van uw caravan of tent!

Er is net buiten de camping een trimbaan aangelegd van ruim 400 meter, ook is er voor duikers een vulstation voor duikflessen. Het station is het hele jaar open van 's morgen 8:00 uur tot 's avonds 21:30 uur. Daarnaast heb je beschikking over een spoelbak voor de duikpakken en er is opslagruimte voor je duikspullen gemaakt.

Op de camping zijn een aantal camperstations aangelegd, zodat we ook deze manier van vakantievieren kunnen aanbieden!

Samenwerken met de  Oosterschelde Campings

Door de oprichting van de Oosterschelde Campingsgroep is een goede relatie met het Nationaal Park Oosterschelde (NPO) ontstaan. Camping Orisant vormt samen met haar partners een parelsnoer van informatiepunten van het NPO.

In juni 2009 is het strandje flink opgeknapt en sindsdien is er een prachtig fietspad langs het water met een praktische duikovergang vanaf de camping. In het voorjaar van 2010 is het strand van duinen voorzien, dit om het zand beter vast te houden en leuke knusse duinpannen te creëren. Zo hopen we continu te blijven werken aan een fijne plek voor al onze gasten.