Wanneer wil je komen?

Over ons

Geschiedenis Camping Orisant

Camping Orisant is geopend in het Hemelvaartsweekeinde van 1988, tijdens de start van het échte kampeerseizoen. Jan & Cora Verburg zijn de grondleggers van een familiebedrijf in hart en nieren. De eerste stacaravans werden geplaatst en zo kwamen ook de eerste vaste gasten. Sindsdien komen veel van hen nog steeds naar camping Orisant, inmiddels met de kleinkinderen.

Langzaam aan kwamen ook de kampeerders én de toercaravans. In de jaren hierna was er altijd genoeg te doen: de toiletgebouwen inrichten, uitbreidingen aanleggen, het terrein beplanten, nieuwe aansluitingen en het verbeteren van de wegen. Daarnaast werden de eerste bungalows gebouwd. 

De camping is gegroeit naar een rustige, groene verblijfplaats met een hele trouwe familie van vaste gasten die erg genieten van alles wat het Oosterschelde gebied te bieden heeft.

Thuis komen op vakantie

Het is een familie camping gerund door een familie. Het voelt voor ons na 19 jaar echt als thuis komen . Mooie en grote kampeerplaatsen . Voor de kleintjes is er een animatie team aanwezig .

Nicole Foppen

Waardering
Bekijk alle beoordelingen

Eigen voorzieningen

Net over de dijk is een zeezwemplaats aangelegd, het heeft geen stroming en is daardoor een superfijne speelplek voor kinderen. De zwemplaats wordt gevoed met het schone water uit de Oosterschelde. Het strandje heeft ook een kleine speeltuin en is niet verder dan 3 minuten verwijderd van uw caravan of tent!

Voor duikers een vulstation voor duikflessen. Het station is het hele jaar open van 's morgen 8:00 uur tot 's avonds 21:30 uur. Daarnaast heb je beschikking over een spoelbak voor de duikpakken en er is opslagruimte voor je duikspullen gemaakt.