Staanplaats aan zee

Uw eigen plekje aan de kust.....het hele jaar door!

Er even tussenuit, heerlijk uitwaaien aan zee, slenteren over het strand, een stuk fietsen over de Zeeuwse dijken, genieten van de prachtige zonsondergang in Zeeland én een lekker visje eten, het échte ontspannen!

Met een eigen chalet of caravan kan je deze dromen waar maken. Je hebt alles bij de hand én je kan op elk moment genieten van je vrije tijd. Camping Orisant is het hele jaar open, waardoor je alle seizoenen van het prachtige Zeeuwse landschap kan beleven.

Ligging
Verdeeld over het campingterrein zijn jaarplaatsen met verschillende vormen en afmetingen. Op de plaatsen kunnen verschillende modellen chalets en (sta)caravans geplaatst worden. Er zijn niet altijd vrije plaatsen beschikbaar. De beschikbare plaatsen treft u aan via de button " te koop".

Voorzieningen
Alle plaatsen zijn voorzien van een riool-, water- en stroomaansluiting. Over de hele camping is kosteloos draadloos internet beschikbaar. De gasvoorziening is deels via een vaste aansluiting, maar grotendeels met gasflessen. Deze hebben wij  altijd op voorraad en worden netjes op uw plaats afgeleverd.

Nog meer comfort
Soms komt er een Jaarplaats Plus beschikbaar, de oppervlakte van deze plaatsen ligt tussen de 190 m2 en 300 m2 en zijn dus heel wat ruimer. Hierop mag je chalets en caravans plaatsen tot 70 m2, alle luxe die je je maar wensen kan. Alle Plus plaatsen zijn naast de standaardaansluitingen ook voorzien van een vaste gasaansluiting en uiteraard is ook hier draadloos internet kosteloos beschikbaar. 

Jouw droom!
Er zijn veel mogelijkheden voor je verblijf, wij adviseren je heel graag over de verschillende opties, zodat je het ideale chalet of de perfecte caravan voor jouw gezin vindt! Wij zijn geen verkoper van stacaravans of chalets. Sinds vele jaren werken wij samen met Chalettotaal van de familie van den Berg. Zij staan klaar om je van alle informatie te voorzien als het gaat om stacaravans, chalets, tuinhuisjes en accessoires voor je tweede thuis. Op slechts 20 minuten rijden vanaf Camping Orisant tref je een ruime keuze van mogelijkheden in één van de 2 showrooms.

Te koop
Camping Orisant