Wanneer wil je komen?

Kamperen aan de Oosterschelde

Dwars door Zeeland stroomt de prachtige Oosterschelde, uitermate geschikt voor watersport, lange ontdektochten én je hoofd leeg maken! Achter de dijk, aan de oever van de Oosterschelde vind je camping Oosterschelde, een heerlijk rustig plekje in de Zeeuwse polder. 

Met 40 kampeerplaatsen is er vaak nog wel een mooi, groen plekje tussen de hagen of onder een statige boom vrij. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit-, en wateraansluitingen en je hebt altijd toegang tot gratis Wifi. Er is een sanitairgebouw waar je gratis gebruik van kunt maken. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin én een strandje waar je naar hartelust kunnen spelen. Voor de duikers zijn er diverse faciliteiten aanwezig, zoals een duikflesvulstation. 

Kom je ook bij ons slapen?

We ontvangen jouw én je familie heel graag op camping Orisant! Onze kampeerplaatsen zijn geopend van 1 maart t/m 31 oktober. Op een deel van onze kampeerplaatsen zijn ook je huisdieren welkom. ( max 2 huisdieren per plaats) Heb je nog vragen of opmerkingen, we zijn je graag van dienst. Je kunt je vraag aangeven in je boeking of stuur ons een mailtje via info@orisant.nl.

Een ogenblik geduld aub.