Wanneer wil je komen?

Omgeving

De omgeving verkennen

Camping Orisant is een uniek middelpunt. Een van die zeldzame plekjes waar rust gevonden wordt, terwijl er toch zoveel attracties gemakkelijk bereikbaar zijn. De directe omgeving is weids en ruim, bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, duikers, fietsers, wandelaars en sportvissers. Het zeebad met veilig zwemwater, de gezellige kantine, de ontspannen sfeer en de uitstraling van de camping zelf maken Orisant geschikt voor gezinnen met en zonder kinderen.

Steden in de buurt

Ook is Orisant is een uitvalbasis voor een bezoek aan de winkels van plaatsen als het monumentale Middelburg en het gezellige Goes. Goes wordt als winkelhart van Zeeland hoog gewaardeerd. Het winkelcentrum is zo gezellig dat het bezoekers van ver buiten Zeeland trekt. Historische centra als Zierikzee en Veere zijn uiteraard prima en snel te bereiken.

 

Zeevissen op de Oosterschelde

Vanuit Colijnsplaat varen dagelijks vissersboten uit. Op de Oosterschelde en de Noordzee vist u vrij op paling, kabeljauw of platvis. Wanneer u forel wilt vangen, dan is het Veerse Meer de aangewezen plek, hier wordt wel een visvergunning verplicht. Deze is verkrijgbaar bij de receptie.

Het karakteristieke Colijnsplaat

Het nabijgelegen Colijnsplaat is een dorp met een heel aparte sfeer. Colijnsplaat dankt dat aan de karakteristieke huizen, de uitstraling van de Voorstraat met haar leilinden en de vissershaven met de vismijn. Ook is hier een jachthaven met 500 ligplaatsen en een trailerhelling.

Ligging