Wanneer wil je komen?

Nationaal Park

Het grootste Nationaal Park van Nederland

Een rijke zoute waterwereld omringd door een rand van brakwater-natuurgebieden. Door wind en getij is er elke dag iets nieuws te ontdekken. Ga op stap en geniet van de vele vogels, de verrassingen rond de vloedlijn en de wondere onderwaterwereld. Zie de tastbare geschiedenis van de Zeeuwen en de zee.

Het Oosterscheldegebied ligt centraal in Zeeland en staat in verbinding met de Noordzee, het Grevelingmeer en het Veerse Meer. De Oosterschelde wordt omsloten door Schouwen-Duiveland, Tholen, Zuid-Beveland en Noord-Beveland. Als u meer detailinformatie wenst, dan kunt u een kijkje nemen op de detailkaart van Stichting Nationaal Park Oosterschelde. Kijk voor meer wetenswaardigheden over de Oosterschelde op de website van de stichting Nationaal Park Oosterschelde (www.npoosterschelde.nl).

Sinds 2009 zijn alle oostescheldecampings gastheer van het nationaal park. Hierdoor kunt u bij de receptie gratis vele kaarten en gidsen verkrijgen. Wij wijzen u graag de weg naar de vele interessante plekjes langs de Oosterschelde.

Gastheer